torsdag 26. juli 2012

Min dag i dag

I dag er jeg plutselig blitt ett år eldre. Det er faktisk såpass markant, at jeg nå har opplevd mesteparten av tjueårene allerede..! I fjor ble dagen naturlig nok ikke markert på noen som helst måte, da alt jeg ville var å reise til Oslo for å legge ned blomster. Det var derfor gledelig å kunne ønske familien velkommen til nyvasket, nypyntet og solvarmet leilighet i dag!


Formiddagen ble brukt til etterlengtet søvn (mye, mye søvn..) kakebaking, Karpe Diem-digging, kakebolleslikking, kattekosing, Karpe Diem-synging, kosebuksespankulering, kaffedrikking og Karpe Diem-dansing. Jeg er i en Karpe Diem-periode av livet mitt.

Dessuten lagde jeg bordkort!





Bordkort trenger tross alt ikke være så fancy, og klipp og lim på papp fungerer glimrende. Jeg valgte å kun bruke gjestenes initialer, og alle fant faktisk plassen sin rimelig fort.  De søte kortholderne er fra TGR (det samme gjelder forøvrig serviettene, lysene og de grønne vasene. TGR er bra).

Etter middagen koste vi oss med graffittibrownies og vaniljeis, mens jeg ble overlesset av gaver, kort og gode ord. 


Gaver, ja. FOR noen gaver!




Jeg er virkelig priviligert og heldig! Null stress å bli 26 år, når man får verdens beste drahjelp på veien. Akkurat som Karpe Diem har jeg stjerner i øynene når jeg legger meg i kveld.



mandag 2. juli 2012

Fortellinger om lykke

Jeg er en busy bee om dagen! Det går i ett, og jeg sjonglerer fulltidsstillingen på jobben med en grovt regnet 50 % stilling (uformell sådan) med fagforeningsarbeid. Jeg har påtatt meg og blitt påført intet mindre enn fire verv innen LO, og jeg har allerede hatt så mye moro!


Jeg har fått være med på en fantastisk ungdomskonferanse på Hadeland, der jeg ble kjent med en herskære av engasjert og underholdende ungdom. Opphetede debatter med politikere, filosofisk nachspiel til soloppgang, konkurranser og stand-up gjorde helgen uforglemmelig.


Helgen etter dro jeg til Stockholm! Denne gangen som rebelsk ungdomsrepresentant. Deilig mat, godt selskap, mye ny kunnskap og et brennende engasjement som har fortsatt å gløde.


I forrige uke ble jeg invitert med på middag med en rekke folk fra samtlige av de nordiske landene, med sightseeing og kos i Holmenkollen. Rømmegrøt var ingen højdare, hverken for oss eller turistene, men stemningen var på topp da vi fikk teste skisimulatoren.


I disse dager, og i to uker til, deltar jeg i LOs sommerpatrulje i Oslo. Vi oppsøker unge arbeidstakere for å snakke med dem om hvilke rettigheter de har, og hva de kan forvente av jobben sin. Det føles så godt å kunne hjelpe, og det er så deilig å bli satt skikkelig pris på!


Det er kanskje ikke så rart man blir sliten. Jeg har aldri vært så opptatt som nå. Og jeg elsker det! For å knytte bildene opp mot teksten er det verdt å nevne at jeg sparer svært mye tid ved å la Kitchen Aid-en gjøre kuttejobben for meg. Nå tar jeg kvelden! I morgen er jeg tross alt på jobb fra 09:00 til 21:30, og jeg gleder meg!