tirsdag 25. september 2012

Back from Hell

Handel og Kontors 33. ordinære landsmøte ble i år avholdt på Hell i Trønderlag, og jeg var så heldig å få være med! Og jeg må virkelig si jeg har vært i riktig så godt og celebert selskap!
Jens var selvsagt på plass, og holdt en lang og innsmigrende innledning til delegatene i salen.På plass var også den alltid joviale Yngve Hågensen, og han var ikke større til kar enn at han gladelig ble med ut på en røyk etter endt foredrag. Folkelighet får man aldri nok av. Folk generelt, derimot...! For det var mange folk. Mange, mange folk.


Med en puls på nærmere 180, kvalmen i halsen og nerver i høyspenn holdt jeg ikke bare ett, men to innlegg fra talerstolen..! Det hadde jeg i grunn aldri trodd jeg skulle klare, men jeg gjorde det. Jeg gestikulerte ikke like mye som Yngve, men det holdt. Shit.


I tillegg til det faglige og politiske ved femdagersseansen var det også rom for sosialt liv og moro. Ekstra moro er det jo at selveste Åge Aleksandersen og Sambandet holdt en fullverdig konsert bare for oss!


Jeg er fortsatt sliten! Da er det godt at jeg reiser på ferie i morgen tidlig - en ferie jeg nesten har glemt at jeg skulle på midt oppe i alt som skjer om dagen. Jeg reiser nemlig på jentetur frem til søndag, og hele fire land skal besøkes på ferden. I morgen letter flyet som skal ta oss til Serbia. Resten får bli en overraskelse. Pass? Check! Reiseforsikring? Check! Kamera? Check! Søvn? Neppe.

2 kommentarer:

  1. Jeg håper å få høre mye av deg i fremtiden, flinking! :) At du var i godt lag, er det iallefall ingen tvil om - Åge <3 Håper du koser deg massivt på ferie :)

    SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!