torsdag 3. mai 2012

Atte, au!

Laila er en artig skrue. Den to år gamle omplasseringenskatten på 1,7 kilo har siden vi fikk henne i januar fått en rekke klengenavn. Bajas og Snuble er to av dem, siden hun har en tendens til å være både høyt og lavt om hverandre.

I dag har jeg fri, og tenkte jeg skulle knipse noen bilder siden begge kattene først var i mammadalthjørnet, og fulgte etter meg okke som!


Sigrid er så fin og fotogen i kosekroken, og jeg er sikker på at hun vet hun blir fotografert. Hver gang kameraet kommer opp slår hun nemlig til med en dramatisk posering med blikket festet oppe i hjørnet. Når knipsingen er ferdig ser hun rett på meg igjen. Lille diva.


Laila er ikke så opptatt av slikt. Hun nyter oppmerksomheten uansett, og er i grunn vanskelig å holde i god nok avstand fra fotoapparatet.


Jeg gikk etterhvert over til å knipse noen bilder av plantene som virkelig har skutt fart! Her har vi tomat- og paprikaplante som vokser og koser seg i vårsola. Imens jeg fotograferer i vinduskarmen kjenner jeg noen som nykker litt i buksebeinet mitt;


Det var Laila som ikke var helt ferdig, hverken med fotoseansen eller kosen. Jeg smiler til henne og tar noen bilder av en rullende, kosende, malende og smilende katt på gulvet.

*knips knips*
*knips*
*AAAAUUUUUU!!!!!*


Hvem trenger vel klatre- og klorestativ når man har mor?

5 kommentarer:

 1. Hihi, fine Sigrid som poserer som bare hun kan, og lille rampeLaila(mormor heter også Laila, knis) som er så søt!

  SvarSlett
 2. Heisan Tullefrans
  Herlige firbeinte venner som liker å posere!
  Skulle såååå gjerne hatt en katt i huset, men så er det det med astmaen min og astma på store deler av slekta, slik at de ikke hadde kunnet besøke oss om vi hadde hatt dyr. Jeg hadde gjerne gamblet litt med astmaen min, men det hadde ikke føltes lett å si til øvrig familie "by the way, vi har anskaffet oss katt".
  Jeg elsker katter og vokste opp med Putte skogkatt, skulle ønske ungene mine kunne få oppleve det samme!
  God natt, kjære Tullefrans og sjarmerende katter!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Herlige dyr det der,ja :) Veit aldri hva de kan finne på!

  SvarSlett
 4. Flotte og artige bilder. Det er ikke rart at Laila og Sigrid er så trygge, kosete og fine. De har jo verdens beste matmor og matfar.

  SvarSlett
 5. Tusen takk tullefransa:) Synes det er litt vemodig selv å forlate hvite tulipaner, men det er utrolig deilig med ny start. Jeg har tenkt på det så lenge og endelig klarte jeg å realisere det og:)
  Takk for at du vil følge meg videre;)
  God tur heldiggrisen! Gleder meg til å lese om hvor du har vært!
  Klem E

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!