torsdag 7. juni 2012

Skal vi ut?

Månedens NIB-utfordring kom som bestilt! Etter kjøkkenet er nemlig vår tolv kvadratmeter store balkong mitt favorittsted i heimen om dagen.


Bordet er i bambus, og flunkende nytt fra Home & Cottage. Det passet virkelig inn med terrassegulvet vi la i fjor, og min bedre halvdels egensnekrede hyller. Sinkhuset er fra Rema 1000 (!), og havnet på mystisk vis i handlekurven under helgeshoppingen. Jeg aner ikke hvem som la det der.


Europakartet fyller vi opp så ofte vi kan, etter hvor vi har vært ute og reist.
Plantene står høyt i kurs, og det spirer og gror som aldri før. Skulle jeg vært selvberget hadde jeg imidlertid vært skraptynn, for det er hverken tomater eller paprikaer i sikte enn så lenge. Men moro er det, lell! Det er forøvrig luksus å kjenne duften av syriner i blokk. Minisyrintre kan jeg anbefale på det varmeste.


Hvem trenger vel hage når man har har balkong?
                       

2 kommentarer:

  1. Så utrolig fint dere har det der også! Ser ut som et perfekt sted å tilbringe svale sommerstunder. Og det er rart hvordan fine ting har en tendens til å hoppe opp i kurven av seg selv. Håper du får en fin helg!

    SvarSlett
  2. Du vet hvor utrolig forelska jeg er i balkongen deres, sukk. Du har virkelig gjort underverker på 12 kvadrat! Vet hvem jeg skal spørre når jeg selv står der med en balkong - foråsidetsånn!

    SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!