mandag 20. februar 2012

Leage lihkolas doppe gos don leat

I løpet av helgen fikk vi blomster på bordet fordi vi er så snille. Tenk det! Da passet det ypperlig at jeg nettopp hadde tatt en svipptur innom Bolia (min og samboers definisjon på svipp kan unnvike noe fra hverandre), og handlet inn en ny vase; hvit og stilren på utsiden, grønn og fristende på innsiden (Litt som samboern. Neida.)


I tillegg til vasevennen fikk jeg med meg en skål i porselen og kork, en liten telyslykt (får man noen sinne mange nok?) samt et reinsdyr jeg måtte bygge selv - hurra!


Jeg har alltid hatt sansen for reinsdyr, og jeg innbilder meg stadig vekk at jeg er halvt same. Min mor, som er Tromsøværing, er ikke like begeistret for koblingen mellom Nordens Paris og samegener, men jeg står på mitt. Er det noen som har samer i blodet, så er det meg!


Alt, bortsett fra biljardlyset, er fra Bolia. Å handle i en butikk der de ansatte tilbyr deg kaffe underveis er noe jeg kan bli godt vandt med. At reinsdyr sakte, men sikkert sniker seg inn i hjemmet vårt like så.


Samboern kan vel ikke annet enn å godta det hele. Har man boliglån med ei samejente kan man tross alt ikke regne med noe annet!

Leage lihkolas doppe gos don leat / Vær lykkelig der du er

12 kommentarer:

 1. Haha, må le med deg :-) gøy med reinsdyr som man selv bygger sammen :-) bolia virker som en butikk man lett kan like. Håper du får en fin tirsdag :-)

  SvarSlett
 2. Haha, du skriver morsomt! Jeg digger biljardkula! Og den nye vasen:)

  SvarSlett
 3. Hihi, du er morsom! Også så fint det ble, vårlig og friskt!

  SvarSlett
 4. Samefransen! :D Og for et fint reinsdyr! Jeg er gal etter dyr i interiøret for tida, tror jeg skal sy meg ei rådyr/reinsdyrpute snart, det er så fint det! :) //Jeg har lenge sett at du har brukt natur i interiøret, og du vet hvor fascinert jeg er over smaken din, så jeg har nok blitt påvirka av Fransen når jeg har begynt å dra inn mer natur i hjemmet ;) Ja er det ikke fint å jobbe i vinterferien..? ;p Skal ikke påstå at jeg jobber meg ihjel på den fine praksisplassen jeg er på, det er rett og slett bare veldig lærerrikt og masse kos :) Men vi har jo påske snart, DET blir kos det :) Ha en feiende flott onsdag, du er så god! Klemmer fra trønderen ;*

  SvarSlett
 5. Hihi, morofransen! :)
  Jeg trur jeg må på jobben din en tur snart, for jeg ser at dere selger Høie hotellputer der :)

  SvarSlett
 6. Samefransen klinger jo fint i mine ører;)
  Herlige ting du har satt sammen der, Bolia er en farlig butikk.
  Ser du har fått deg en Sky planter du og. Vi har 3 stk og er så fornøyd, ønsker meg mange flere, men har litt dårlig erfaring med urter. Si ifra om du får det til;)
  Klem E

  SvarSlett
 7. Hvor du har samegenene dine fra vet ikke jeg, men trives du i "trua" så skal ikke jeg si noe. Ei knakende flott tulle/samefrans er du iallefall.

  SvarSlett
 8. Vi må bli flinkere til å feire samedagen i februar, mor.

  SvarSlett
 9. Haha! Morsom du er. Så fine nye ting! Jeg trenger virkelig en vase eller to, når jeg får blomster havner de som regel bare i en vannmugge. Ikke at jeg får blomster så ofte akkurat da men, mente kanskje heller "når jeg kjøper blomster"...

  SvarSlett
 10. Hihihi, flirer av kommentaren til mamma'n din :) Blir så glad av bloggen din :D

  SvarSlett
 11. Hohoho, tullete gode Tullefransen min!!

  Som jeg har skjenket mang en tanke de siste dagene, men timene tar rennefart og spurter avgårde i altfor høy fart, så tastaturet bortprioriteres for andre ting. Men tankene mine er hos deg, og jeg leser bloggen din på iphonen min når jeg sitter på do;) Hoho:)

  Elsker vasen, elsker reinsdyret, elsker porselenogkorksammensetningen, elsker BOLIA! Og vet du hva? Jeg går nesten i bakken, for det er ikke bare rare fingerledd vi har til felles. Jeg har nemlig ogsåen dråpe same i meg? Who would know?;)

  Savner deg... inderlig!!

  Kisses

  SvarSlett
 12. Hei på deg!!
  Så mange fine ting du har på brettet!!
  Likte så godt den lysestaken med tall på:-)))
  Legger meg som følger og kommer tilbake på besøk!!
  Stikk gjerne innom meg og ta noen lodd, har en blogg-basar på gang!
  Fin fredag og fin helg til deg!!
  Klem Fru Samuelsen:-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!