søndag 5. februar 2012

Middag for fem

Hadde jeg hatt plass til det hadde jeg utvilsomt kjøpt meg et større spisebord. Et spisebord som kunne blitt dekket med de lekreste dekorasjoner og retter, imens familie, venner, naboer (noen utvalgte, red anm.) og kollegaer kunne benket seg rundt med god plass til artikulerende armer og rungende latter.


Denne gangen var det kun plass til fire (fem) rundt bordet, men latteren satt likevel løst! Slikt går jo på en måte litt av seg selv når man velger Bare Egil Band som taffelmusikk. Menyen var inspirert av spillverdenen, og besto av 1-UPs (fyllte, bakte sjampinjonger), Spicy Angry Birds (provencekrydret kyllingfilét med tilbehør) og Donkey Kong Delight (banan- og pasjonsfruktsorbet). På grunn av det noe barnlige temaet kunne jeg endelig sette frem min nye legovenn!Gode og mette var det fint med kaffe og kos i sofaen, og Laila var ikke snau med å flotte seg for gjestene våre. Det er tross alt ikke hver dag vi er fire (fem) i sofaen på en og samme gang! Hvem den femte er? En liten gutt i magen til min svigerinne. Det er stor stas, det!

Helgen har vært deilig, og i uka som kommer består hele tre dager av kurs på hotell i Asker med overnatting, måltider og alt som følger med. Jeg gleder meg!

Håper helgen har vært fantastisk for alle mine dyrebare lesere! Jeg skulle gjerne delt resten av banan- og pasjonsfruktsorbeen med dere alle.

6 kommentarer:

 1. Heisan Tullefrans
  Koser meg når jeg leser innleggene dine! Det høres helt konge ut å være gjest hos deg og jeg kjenner nesten banan og pasjonfruktsorbeen i munnen..
  Nydelig ny uke til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hihi, så kreativ meny! Koselig med besøk - og ikke minst plass til dem! Og gratulerer som vorende tante, det er jo så stas! Håper du får ei ny fin uke, klem fra meg :)

  SvarSlett
 3. Å, det så godt ut! Også så morsom meny - herlig! Utrolig kult at du klarer å gjøre så mye ekstra ut av det:)

  Kos deg på kurs, kursmat er alltid snadder.

  SvarSlett
 4. Teigen, jeg vet ingen som er så god vertinne som deg! Og det sier jeg uten noen gang å ha vært hos deg;) Det sier kanskje litt om hvor høye tanker jeg har om deg;) Nå er det lenge siden jeg har vært innom deg, av den enkle grunn at jeg har hatt noen deilige dager på Toten hos mamma og pappa. Alltid fint å komme tilbake og bla seg gjennom bloggverdenen (gidder nemlig ikke ofte blogging en tanke når jeg er borte. Hurra for muligheten til å stille inn sånn at innleggene slenges ut akkurat når du måtte ønske) Men en ting må jo bare kommenteres. Tatoveringen din!!! Makan og herreminhatt. Den var FLOTT altså! Body art av beste merke. Kjenner jeg vil se mer. Kan jeg det en gang? Håper alt er bra med deg, jeg tenker titt og ofte på deg.

  Mange og lange klemmer og favntak fra din venn i Stryn

  SvarSlett
 5. Hå, så stilig meny! Liker den barnslige vrien :) Og for en fin legovase! Sannelig, slik gjør meg glad

  SvarSlett
 6. Nam dette såg godt ut. Og en kreativ meny og potteskjuler. :) Liker!

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!