onsdag 29. februar 2012

De fineste putene

De fineste putene er ingen svindyre puter med fototrykk, hjemmelagede puter av egyptisk bomull eller se-men-ikke-røre-puter med paljetter og finkornet gulldekor.


De fineste putene svarer når du snakker til dem, og gir deg hodebunnsmassasje etter å ha vasket nesen din.

De legger imidlertid fra seg en del mer hår enn svindyre puter med fototrykk, og bytting av laken legger seg pent i listen over ting som må gjøres - som igjen er grunnen til dårlig med blogging om dagen. Det er mye som skjer, både på jobben og i hjemmet, og jeg gleder meg såpass til helg at jeg har drømt om den i to netter allerede.

Riktig god lillelørdag til alle som måtte titte innom!
Tuddelu

6 kommentarer:

 1. Uten tvil de fineste putene jeg har sett! Ha en finfin uke <3

  SvarSlett
 2. Det finnes ingen bedre puter :-)
  Nå vil jeg snart komme å hilse på de!

  Lindaaaaa

  SvarSlett
 3. Jeg leste dette innlegget på telefonen før jeg sovna i natt, og i løpet av natta fikk du deg en ekstra katt som het Sivert. Den var oransje som Chiquita, og de ble kjærester. Haha, disse drømmene, disse drømmene ;) Men jeg er enig, finnes ikke finere puter! Helga er her plutselig nå, og jeg håper de siste dagene går fort <3

  SvarSlett
 4. Hoho, så lekre og flotte puter du har! Vi har bestemt oss for å gå til anskaffelse av en liknende pute når vi flytter inn i huset. Håper vår blir like fin:)

  Gooood helg vakre, fine, flotte!!

  SvarSlett
 5. Hei og hopp en lørdagsformiddag!
  Slike puter er jo erstattelige, og jeg skulle gjerne hatt et helt putekompani av slike!
  Dessverre har jeg astma og flere andre i nærmeste familie har også astma, så anskaffelse av disse skjønne putene er liksom ikke aktuelt.
  Men jeg vokste opp med den langhårete skaukatten Putte og det gleder jeg meg over, skulle bare ønske gutta mine kunne opplevd det samme!
  Jeg elsker katter og ser jeg en på gata setter jeg meg ned på alle fire og mjauer og innbiller meg at vi snakker samme språk,hi,hi.
  Du godeste Tullefrans, du vant tre-bestikket i blogglotteriet mitt. Bare du mailer meg adressen din (kaspregn@online.no) så kommer det snart et fint trebestikk susende ned i postkassen din.
  Glad lørdag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Kjære venn, jeg glemte jo helt å legge igjen emailen min, som du så yndig spurte om (særs uhøflig av meg) Drt har gått i ett de siste dagene, og altfor lite søvn gjør meg fyllesyk (selv om jeg ikke har drukket en dråpe) og glemsk. Blir så glad for mail: marthe.holien.bo@gmail.com

  Jeg digger deg!! Suss

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!