søndag 22. april 2012

Jeg venter på deg til du kommer

Søndag er drømmedag, reprisedag, sofakrokdag og nettshopperdag. For tiden er hodet mitt selvsagt fullt av kjøkken, og siklelisten blir stadig lenger!

 Akkurat nå ønsker jeg meg dette:


Typografi Arne Jacobsen
Stringhylle
Kuhn cortadokopp
Iris Hantverk oppvaskbørste
Good egg eggeglass
By Nord kjøkkenhåndkle
Nanna potte
Fjellby skjærefjøl

Det er godt å vite at snekkeren kommer i morgen, og at han selv har sagt han trenger 3-4 dager før kjøkkenet er oppe og står. Hurra! I mellomtiden går det fortsatt i Fjordland, og i dag står valget mellom kjøttkaker og fiskekaker. Dilemmas dilemmas.

God søndag!

3 kommentarer:

 1. Så mye fint å ønske seg til et helt nytt rom!

  Koselig å høre at flere har kjærlighet til Disney. Og takk for lykkeønskninger. Det skal bli så deilig å bli ferdig! Da skal hodet mitt fylles opp av innredning og planer for ny leilighet som snart venter på oss, jippi!

  God søndag og klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Herlige ønsker! Og for en make over dere gjør på kjøkkenet, blir jo kjempebra, det vet jeg bare! Gleder meg til å se!!

  Takk for fine ord forresten, det varmer:) Jeg har ikke bestemt meg helt enda, men heller vel mest mot å slutte, har tenkt på det leeenge. Har til og med takket nei til de fleste samarbeidsmulighetene fremover og fotografer som ville komme på besøk, er bare litt lei:) Og bloggen tar mye tid!
  Vi får se hva som skjer:)

  Lykke til med innspurten på kjøkkenet!
  Klem E

  SvarSlett
 3. Kjære venn, det blir så BRAAA! Det vet jeg, jeg kjenner det på meg, og jeg kan ikke vente med å se:) Nam, Fjordland, tihi. Her får jeg servert all maten og i dag var det kjøttkaker på menyen. Rart å ikke skulle bestemme selv hva man putter i munnen. Men litt godt også. Andre tar oppvasken og rydder etter deg;) Sånn skulle det vært hjemme også, tihi:)

  Håper du har det fiiint, jeg tenker masse på deg:)

  Klemmer i fleng

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!