torsdag 12. april 2012

Kjøkkenkaos

Påsken er forbi! For mange har den inneholdt kortspill, lange kvelder, kos og påskegodt. For vår del har det i alle fall blitt lange kvelder...!

Vi har nemlig beveget oss fra dette:
Til dette:

Herregud, for et kaos! Nytt kjøkken blir levert fra IKEA 18-19. april, og før det snakker vi totalrenovering. Vi har nesten hakket oss ut av blokka - så mye vegg vi har fjernet! Ved første øyekast virker kanskje ikke vårt gamle kjøkken så ille (i alle fall ikke sammenlignet med dagens situasjon), men vi har ergret oss over det siden vi kjøpte leiligheten for over to år siden. Vi snakker feilmonterte dører som måtte krangles med, lekkasjer, dårlig håndverk og elektriske fiffigheter som raskt sluttet å virke.

Vi lever altså midt på en byggeplass i skrivende stund, og det hele virker som et evighetsprosjekt. Det er godt å vite at det blir bedre, og jeg gleder meg så innmari, hoppende og kniksende til prosjektet kan ferdigstilles. I mellomtiden går det i nudler. Nudler og litt påskegodt. Man skal jo kose seg litt også!

5 kommentarer:

 1. Det der kaller jeg oppgradering!

  ~Søstern.

  SvarSlett
 2. Åh kjære vene - dere er dødsflinke! Jeg husker godt når dere var uten do, så å være uten kjøkken må jo være piece of cake for dere ;) Gleder meg VELDIG til å se resultatet! Og jeg takker og bukker for så nydelige kommentarer fra deg, du er så god! Jeg har så og si ingen data for tiden(den skrur seg av bare den pustes på), derfor får jeg ikke kommentert så ofte lenger, men jeg leser alle innleggene du legger ut på iPoden, og alle og enhver gleder meg langt inn i hjerterota <3 Forøvrig har jeg klart å skaffe meg både kassettpose og bartekopp, og hver gang jeg ser på de, tenker jeg på Fransen <3 Ha ei nydelig helg, kos dere med nudler og godt ;)

  SvarSlett
 3. wow! flinke! og jeg gleder meg til å se hvor flott det blir!

  SvarSlett
 4. Fy Fabian hvor flinke dere er. Dette kommer til å bli flott:-))

  SvarSlett
 5. oj! verkar jobbigt vid tillfället, men blir säkert fantastiskt när det är klart!

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!