torsdag 26. juli 2012

Min dag i dag

I dag er jeg plutselig blitt ett år eldre. Det er faktisk såpass markant, at jeg nå har opplevd mesteparten av tjueårene allerede..! I fjor ble dagen naturlig nok ikke markert på noen som helst måte, da alt jeg ville var å reise til Oslo for å legge ned blomster. Det var derfor gledelig å kunne ønske familien velkommen til nyvasket, nypyntet og solvarmet leilighet i dag!


Formiddagen ble brukt til etterlengtet søvn (mye, mye søvn..) kakebaking, Karpe Diem-digging, kakebolleslikking, kattekosing, Karpe Diem-synging, kosebuksespankulering, kaffedrikking og Karpe Diem-dansing. Jeg er i en Karpe Diem-periode av livet mitt.

Dessuten lagde jeg bordkort!

Bordkort trenger tross alt ikke være så fancy, og klipp og lim på papp fungerer glimrende. Jeg valgte å kun bruke gjestenes initialer, og alle fant faktisk plassen sin rimelig fort.  De søte kortholderne er fra TGR (det samme gjelder forøvrig serviettene, lysene og de grønne vasene. TGR er bra).

Etter middagen koste vi oss med graffittibrownies og vaniljeis, mens jeg ble overlesset av gaver, kort og gode ord. 


Gaver, ja. FOR noen gaver!
Jeg er virkelig priviligert og heldig! Null stress å bli 26 år, når man får verdens beste drahjelp på veien. Akkurat som Karpe Diem har jeg stjerner i øynene når jeg legger meg i kveld.4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen din! Det ser ut som en fabelaktig bursdag <3

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!! Når er det dere kommer til New York igjen?

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med gårsdagen :-) For et kreativt og gjennomført bursdagsbord du laget :) - For ikke å snakke om kaka! Artig med grafittieffekt :D Håper du får en like fin dag i dag <3

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen som var! Så fint du har dekket på, veldig kreativt! :D

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!