søndag 12. august 2012

Jeg har visst vært på ferie

30. juli pakket jeg og min mer korthårete halvdel bursdagskofferten og dro. Vi dro langt, vi dro lenge, og vi dro tilbake i tid. Seks timer, faktisk!

Vi endte opp her:

Jeg hadde egentlig store planer om å skrive en del da jeg først begynte på dette innlegget. Problemet er at jeg ikke helt vet hva jeg skal si! Jeg er overveldet og målløs. 

Etter tolv dager i byen som aldri sover er inntrykkene store og voldsomme. De er også alt for mange til å kunne deles i kun ett blogginnlegg, så jeg tenker jeg deler opp reisen i tre. Jeg starter selvsagt på erkeamerikansk vis med det store og grandiose; the big picture. Om du ikke har kink i nakken når du lander i New York, kan du regne med at du reiser hjem med en! 

I neste innlegg skal jeg prøve å gå mer i detaljer. Det er jo tross alt en god del å oppleve på en slik tur - i hvert fall når man treffer på ei supersøt medbloggerske som tar seg tid til å være reiseguide for nybegynnere! Stay tuned for more!

4 kommentarer:

 1. Åh så fint! Heldige du! Jeg gleder meg til å se fortsettelsen.

  SvarSlett
 2. Tenk at dere har vært i New York! Det er en av mine store drømmer her i livet, jeg gleder meg uendelig masse til å lese de neste innleggene :) Håper dere har kost dere så mye som jeg tror :D

  SvarSlett
 3. Wooohooo, for en bursdagsgave :D :D Og for noen bilder du har tatt! Flere av de hadde gjort seg på lerret - man får virkelig følelsen av å være på tur med dere :) Gleder meg til å koselese og flire meg gjennom de neste innleggene dine, du skriver så rasende festlig :)

  SvarSlett
 4. Heisan kjære Tullefrans
  Velkommen hjem til gamlelandet! Å være på reise er det aller beste jeg vet, og det høres ikke ut som du har hatt det ille du heller. Gleder meg til å lese mer om reisen, og JA.. du må nok gå til innkjøp av et vaffeljern, hi,hi!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!