søndag 28. oktober 2012

Å se i taket

Denne helga har jeg gruet meg til en stund! Den har nemlig vært markert med oppussing i avtaleboka. Det kan jo i og for seg være moro, men her snakker vi flytting og tildekking av møbler, skruing, sparkling, maling av tak og festing av taklister. Ikke noe å le av, med andre ord! MEN alt er jo verdt slitet til slutt, og endelig er stua ferdig!
Taklampen jeg kjøpte på jobben for 7-8 måneder siden har endelig kommet opp (vi ville jo ikke henge den opp før taket var malt, må vite!), og jeg elsker den! Dessuten har vi fått oss mer oppbevaringsplass i form av to moduler fra barneavdelingen på Living. Jeg er jo rimelig barnslig og umoden til tider, så det passer meg bra.
Den overdådige filmsamlingen har fått plass i stua, hvor den hører hjemme. Og jeg liker det, faktisk! Noe jeg ikke liker så godt er rynkene i sofaen. Jeg skulle gitt mye for en nett, luftig, stilren og enkel treseter. Det står i grunn kun på Lille Blå (samboeren), og jeg jobber med saken. Daglig.Endelig er også en kontorstol kommet på plass, og jeg har sortert papirer til den store gullmedaljen. Omsider får vi kanskje en kontorkrok som faktisk benyttes til kontorismer! Jeg har planer om å innta plassen i kveld, da ingen dag kan være 100 prosent fridag når man holder på som meg. Hurra for gjennomføringsevner! Men først skal jeg sette meg til rette i sofaen og se i taket. Det fine, fine taket.

5 kommentarer:

 1. Så flinke dere har vært! Og så utrolig fint det er hos dere! Mange fine detaljer, og veldig gjennomført. Nå har du virkelig fortjent å stirre i taket <3 Håper søndagskvelden er flott!

  SvarSlett
 2. så fint! och så otroligt mycket filmer :D

  SvarSlett
 3. Så fin stue. og Herrejemini med filmer!! Ser dere har Klovn....kongeserie! :)

  Tusen takk for en kjempehyggelig og snill kommentar inne hos meg. Masse lykke til i lotteriet. Kjekt at du ville være med.
  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 4. Åh, jeg var overbevist om at jeg hadde kommentert på dette innlegget - så feil kan man ta! Jeg elsker lampene og ugla, og jeg fniste godt av "kan inneholde spor av nøtter" beskjeden, hihi. Og den store klesklypa - så kul! Ah, du vet at jeg liker hjemmet deres litt over gjennomsnittet godt!

  SvarSlett
 5. Åååååå, så fint dere har det!!! Sikter selvsagt til uglene, og sommerfuglbildene, og den smarte oppbevaringen av blader og og og og... :D Steinis ville trolig slått trippel kollbøtte hvis han fikk ha heeeeele dvd-samlinga si i stua, men han gikk med på å ha 3 hyller frem til vi får større plass i fremtida :o) Hihi

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!