søndag 18. desember 2011

Den fjerde sett ovenfra

Det skulle ikke vært tillatt å jobbe fjerde søndag i advent. Eller, la meg omformulere; det skulle ikke vært lov til å handle fjerde søndag i advent. Det er selvsagt like før jeg retter snuten mot jobben for denne ukas siste vakt, men jeg skulle så mye heller vært hjemme.


Hvis jeg hadde hatt fri ville jeg ikke hatt dårlig samvittighet for å bli sittende i sofaen mens adventstiden fire lys brant ned.


Jeg ville drukket så mange kopper varm Nesquick som jeg bare maktet, mens jeg spilte Wordfeud. I bakgrunnen kunne verdenscupen på NRK duret og gått, og fått meg til gløtte opp av nysgjerrighet i ny og ne. Jeg hadde også gitt blaffen i gårsdagens ringer på bordet - det var tross alt moro!


Hadde jeg hatt fri i dag hadde jeg nok blogget om kuskinnet som har fått plass i stua, og som jeg liker så godt - så godt!

Sånn er livet, du! Jeg har i det minste hørt rykter om at det skal serveres gløgg og pepperkaker på denna arrbesplæssen i dag.

Det hjelper litt.


Riktig god fjerde søndag i advent til dere! Måtte fri lyse over dere.

3 kommentarer:

 1. Hallooo kjære:) Håper de ansvarlige har vært fornuftige og stegnt butikken nå, og at du har krøpet opp i sofaen med din kjære, håndballfinale og utsikt til nytt, superkult teppe:) Grattis!! Du og du så fjongt og lekkert det er hos dere. Når får jeg komme på besøk? Jeg vil se mer av det fine hjemmet deres, jeg vil snakke med deg om alt mellom himmel og jord, jeg vl diskutere fremtidsplaner og fjase og le og skråle (skåle?)

  Du vet jeg savner deg?

  Kyss og klem

  SvarSlett
 2. Åh, du har jo flytta! Fikk det ikke med meg før nå, det har vært en travel november! Wordfeud er helt topp, ta et spill med meg da vel! Kallenavn skikkelig :)

  SvarSlett
 3. Milde måne, du jobber mye! Nå har du vel noen velfortjente fridager hvor du bare kan mumse julekaker og se søte filmer? Hva slags kaffemaskin har du? Snuser litt rundt og vurderer å kjøpe en :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!