mandag 5. desember 2011

Rosa på ball

Jeg er nok ikke modig nok til å spranget ennå, selv om jeg synes neonrosa i interiøret er så tøft og stilig hos andre! Jeg vet på en måte ikke hva jeg skulle begynt med, eller hvordan. For ikke å snakke om når jeg skulle begynt! Jeg jobber jo tross alt opp mot sju dager i uka nå i desember.


 På neglene, derimot! Der er jeg bad to the bone!


Og apropos tøff; min kjære Marthe har tenkt som meg og pakket blogg.no-snippsekken sin og flyttet over til Blogspot. Det er nemlig her der skjer! I den anledning arrangerer dronninga et aldri så lite gavedryss. Konkurransen og verdens beste Marthe finner du HER på den yndige bloggen med det herlige navnet Marsipan og smilefjes. Er det ikke flott?

4 kommentarer:

 1. Viktig å være fresh på neglene ja;)
  Klem E

  SvarSlett
 2. Neonrosa er kanskje litt skummelt, ja, men da er jo neglene perfekte å starte med. Ikke så mye rosa i interiøret her heller.. Hvilket minner meg på at jeg må vise bilder fra leiligheten snart! Det var bare dette med perfeksjonisten i meg som vil ha mest mulig ferdig, da... Blogspot er en bra plattform, tror det er en fordel å ha Google i bakkant - da utvikles det stadig vekk til det bedre :)

  SvarSlett
 3. Heisan Tullefrans
  Tusen takk for dine herlige kommentarer! Og Marthe, ja henne kjenner jeg jo! I dag fikk jeg herlig neon-pink Marthepakke i postkassa og jeg skal i hvertfall inn og besøke henne på blogspot. Selv blogget jeg på en svensk bloggportal før jeg skiftet til blogspot og har ikke angret et sekund.
  Neon-pink er tøft; enig! Særlig mot hvitt, svart og gråtoner synes jeg.
  Ha en god natt, for nå stuper jeg rett i loppekassa.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Ohhhh, I luv it! Rosa er fantastisk, men tror jeg holder meg til babyrosa interiørinnspill om sommeren ;) Håper du får tid til å kose deg med klemmentiner, julekalender og sjokolade i adventstida, på tross av all jobbinga. Ha en god dag :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!