søndag 4. desember 2011

Ei lita endring med noko attåt

Da har jeg tatt steget, klippet navlestrengen, rettet opp ryggen, løftet blikket... You name it. Jeg har i alle fall byttet bloggplattform!


Min bedre halvdel er ute på vift i Bærum, og jeg nøyde meg lenge med å nyte kvelden med Sigrid og julebrus uten større anstrengelser enn et og annet gisp grunnet programmer om utroskap på TLC. De fleste andre dager ville dette vært mer enn nok for å sløve ned sinnet etter en lang dag på jobb, men nå trengte jeg noe mer. Jeg traktet meg en kopp kaffe, men det var ikke nok. Jeg fyllte en skål med sjokolade, men Sigrid slikket på alle sammen mens jeg var på toalettet.For de som ikke har svinset og svanset seg innom bloggen min tidligere; dette er altså Sigrid. Sigrid er en fem år gammel omplasseringskatt av typen inne. Sigrid er så sterk i nakken at hun kan kose en kopp ut av hånda mi når som helst.


Dette er forøvrig meg, Frans. Jeg håper mine gamle lesere (alle fem. Neida. Joda) vil følge med meg videre her, og at enda flere vil komme til! Jeg vil tross alt satse på å få til mer her enn jeg har gjort tidligere. Jeg vil leke litt mer, kose mer, more meg mer og rett og slett bli bedre! Jeg trenger tross alt noe å legge ned litt tid på siden min samboer har funnet tilbake til sin gamle videoredigeringshobby.

Og apropos å bruke mer tid; nå har jeg spist tre sjokoladebiter siden jeg hadde glemt Sigrids sikkel på dem. Forhåndsvisning av innlegget minnet meg på det. Fortsatt god helg!

5 kommentarer:

 1. Jippi, jeg ble din første følger:)
  Grattis med "ny" blogg, fin er den!
  Ha en fin søndag!
  Klem E

  SvarSlett
 2. Grattis med ny blogg - jeg håper du fortsetter i samme stil, for jeg liker stilen din!!

  Nydelige Sigrid - vi passer mamma og pappas Inger i helgen og jeg har kost og kost og kost. Hun eer også veldig god på å dytte vekk kaffekoppen for å få meg helt for seg selv!!

  SvarSlett
 3. Kommenterer her på det siste du skrev på det andre stedet.

  JA du må lage alle syv slagene.
  JA du bør sørge for at svor og saus blir perfekt.

  Hvis ikke kan jeg garantere at nabovarselet ble verdt bryet å sende ut.

  Forsatt god andresøndagsiavdensøndag!
  Søstern.

  SvarSlett
 4. Spennende med ny blogg! Jeg følger selvfølgelig med :)

  SvarSlett
 5. Hurra og velkommen til blogspot! :) Jeg er selvfølgelig en fast følger, og gleder meg til å følge deg her! Forøvrig har vel litt kattesikkel aldri skadet noen! ;) Ha ei fin uke!

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!