søndag 25. mars 2012

Overrask meg

Av og til skjer det gode ting. Denne helgen har vært full av dem!Min bedre halvdel var opptatt hele lørdag med arrangementer på jobben, så jeg fikk tatt med meg min beste kamerat på lunsj i en solfyllt og varm hovedstad. Det er alltid forfriskende med denne gutten - vi fniser og ler om hverandre, og vi er ikke vanskelige å be når det kommer til vindusshopping. På noen timer fikk vi siklet oss gjennom Illums Bolighus, Åhlens, Bolia, Vitra, Room, Habitat, Ting og Søstrene Grene, og det er veldig lenge siden jeg har blakket meg så mye mentalt. I praksis gikk det bedre, da kun en knagg, noen sugerør og te i løsvekt fikk være med meg hjem. 

Hadde det hele stanset der, hadde jeg fortsatt vært strålende fornøyd med helgen. At min kjære inviterte meg på hotellromdate ble rett og slett toppen av kransekaka!

Jeg har aldri tidligere vært på et hotellrom med TO bad! Å avslutte lørdagen på ett av dem, nedsunket i bobler gjorde sitt til at energilagrene fikk fyllt seg opp på tross av at vi i natt har mistet en time til fordel for sommertid. Tusen takk, kjære!

Nå er det ikke lenge før vi igjen tar på oss finstasen og kjører i vei til årets første grilling. Du, og du som jeg smiler! Det håper jeg alle andre gjør også, for det er det beste som finnes.

God søndag!

3 kommentarer:

  1. For en perfekt helg! Kos deg videre!

    SvarSlett
  2. Flott helg! Min har også vært proppfull av morsomme og uventede ting, det er noe med våren tror jeg:)

    SvarSlett
  3. Hørtes ut som en helt super helg! Ingenting er som en slik perfekte helg der en får ladet batteriet og leve på minnene.

    SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!