fredag 30. mars 2012

Som perler på ei snor

I det solskinnet trenger seg inn tvers over stua, og fredagsfølelsen begynner å etablere seg, bruker jeg lyset og gledeshormonene til å knipse noen glade bilder av kontorkroken vår!


Jeg er hoppende fornøyde med den, og sakte, men sikkert har bilder kommet opp på veggen. Poul Pava går fint med Hagedorn & Hagen så langt, men jeg er fortsatt på utkikk etter prikken over I-en. Det ene bildet som suger seg fast i meg, og som kan trone på toppen med målene 30 x 40! Jeg har nemlig ramma klar.


Enn så lenge lar jeg de mindre detaljene styre; reiseminner, småtterier fra Tiger og planter som tåler å glemmes litt fra tid til annen.


Jeg har også hobbysnekret litt, i et forsøk på et skap det selv-prosjekt; to skruer, en hyssingstump og papirklips gjør nytten sin som dekor!


Guri, jeg var fornøyd med meg selv etter at denne var på plass. Jeg liker detaljer som kan skiftes ut etter humøret. Akkurat nå er humøret mitt på topp (det er jo fredag!), så et glad-kort fra Kremmerhuset får henge og spre glede en stund til.


Noe annet som får meg til å smile, og som skal få fortsette med det i hele år, er Suicide Bunny-kalenderen. Lodne små skapninger som hver måned illustrerer nye måter å ende elendigheten på. Kanskje ikke noe for enhver smak, men hos oss glir den rett inn.


Riktig god helg!

3 kommentarer:

 1. Så fint det har blitt i kontorkroken deres! Herlige detaljer!
  Ønsker deg en superduper helg! Kos deg så mye.
  Jeg skal prøve å pynte litt til påske for å komme i stemning og ellers bare slappe av ja:)
  Klem E

  SvarSlett
 2. For en flott kontorkrok! Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett
 3. Så stilig kontorkrok. Kjepefint med snor og vakre bilder. Og apen er jo en klassiker.
  Ha en finfin søndag!

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!