tirsdag 3. januar 2012

Blanke ark

Endelig kan jeg krysse av ved arrangere julaften på gjøremålslisten min. Gjestene var bråkete og blide, Sigrid var rolig og svoren var sprø - grunnlaget er lagt!


Det var så godt å kunne våkne opp i vår egen julepyntede leilighet, spise frokost (julestrømpe) og se på klassikerne, for så å kunne sette i gang med alt som skulle gjøres uten å måtte stresse i det hele tatt. Det er  noe helt spesielt å skulle stå for hele sulamitten - spesielt når vår niese sto på gjestelisten. Man ønsker jo så inderlig å kunne skape noe som hun vil kunne se tilbake på med glede. Man tuller tross alt ikke med barndommens jul!Vi brukte personlige, likt innpakkede gaver som bordkort med stort hell, og farmors gamle trebestikk fikk gleden av å pryde bordet. Med sølvguttene på surround og nissebesøk i vente kan ikke kvelden kalles noe mindre enn en suksess. Etter nøye utregninger fant vi ut at vi igjen kan satse på å arrangere jul om fire år, siden de neste tre allerede er avtalt og i boks. På mange måter er det nesten like greit.


Man merker at det er litt godt å pakke bort alt det røde (akk, så rødt), sette julemusikken på pause, fylle opp kjøleskapet med lett-produkter og se frem mot å kunne fylle opp et helt år med noe nytt og noe bra. På mange måter har jeg på følelsen at 2012 vil bli et godt år.


Jeg skal ta lappen, vi skal pusse opp kjøkkenet og gjesterommet, og vi skal lage masse god mat sammen.


Jeg skal endelig kjøpe meg en skikkelig fin stol som vi kan bruke til datakroken som er planlagt i hjørnet. Det var nemlig ganske god plass nettopp der - noe vi først oppdaget da juletreet var blitt røsket vekk. Det kan hende vi snakker Eames. Hihi!

Riktig godt nyttår til alle som titter innom! Jeg håper 2012 vil bli et år som gir deg alt du trenger og som kan brukes til det fulle. Jeg har i alle fall store planer om å gripe sjansen blanke ark gir!

8 kommentarer:

 1. Så flink du er! Tror aldri jeg kommer til å bli voksen nok til å arrangere min egen jul. Godt nytt år!! :)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder!

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Blanke ark er så deilig! Nye sjanser, nye muligheter, nye gleder. Og så fine julebilder, det høres akkurat ut som slik det skal være <3

  Og et innlegg om favorittbøker var et bra tips, satser på at det dukker opp om en stund!

  Godt nyttår til deg, og klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Heisan Tullefrans
  Ønsker deg et morsomt, boblende og eventyrlig nytt år!
  Så flinke dere var som arrangerte julaften for slekta og bordet så så koselig ut! Pakke på tallerknene også; ikke værst!
  Enig i at det er litt deilig å rydde ut jula også, det blir så luftig i rommene!
  Ellers synes jeg du skriver så artig og flott. Må smile av fine formuleringer..
  Ha en finfin dag, Tullefrans!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Tror ikke jeg har ønsket deg godt nyttår enda så jeg gjør det nå: Godt nytt år Fransa!
  Det har vært en glede å følge deg i 2011 og gleder meg til å følge deg videre i dette året også:)
  Mange spennende planer dere da, morro!
  Her er vi (jeg) i full gang med maling av diverse, foreløpig et eneste kaos, men det blir bra til slutt;)
  Ha en fin dag videre!
  Klem E

  SvarSlett
 6. Å, så fine bilder, og så flinke dere har vært som har arrangert egen jul!! Jeg er imponert. Særlig når det er barn tilstede som du sier - da er jul så viktig.

  Jeg gleder meg til å følge kjøkkenoppussing og jeg håper 2012 blir bedre enn fjoråret, med flere gode, høye topper og ikke så dype daler. Takk for lang kommentar hos meg! Mange dødsfall skaper kriseberedskap, og det er ikke sunt, men det tar tid å riste det av seg. Vi får bare hoppe i det, smile til verden og håpe den smiler tilbake.

  SvarSlett
 7. Godt nyttår fine fransen!!:) hurra for blanke ark og fargestifter! Jeg har skikkelig trua på 2012:)

  SvarSlett
 8. Åhh, det så ut som en ordentlig koselig juleaften! digget bordkortene !! ;)

  Jeg blir så glad når du legger igjen kommentarer på bloggen min, jeg. Du er søt! Jeg håper du har hatt en superfin start på nyåret.

  klem fra meg

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!