lørdag 21. januar 2012

Kvalitetstid

Frihelg! Et av de fineste ordene jeg vet om, i tillegg til ape og apropos. I dag sov jeg lenge, så ut på snøværet og spiste kokosbolle(r) før frokost. Fredag ble brukt til å bære flyttelass for min søster, og da er det godt å ha hele lørdag satt av til kos. Kos, kos, kos! Ekstra koselig er det jo at Laila allerede har funnet seg godt tilrette her, og at vi for første gang fikk se Sigrid og Laila gi hverandre en klem i natt.Vi har funnet ut at Laila er omtrent to år gammel, og så da vil vi feire treårsdagen hennes i sommer. Hun er vokst opp med sin bror, Frikk, men kom til Dyrenes Hus på grunn av uheldige omstendigheter - som så mange andre. Laila er en raring! Hun spiser som en hest, selv om hun er knøttliten og litt for tynn, og hun finner raskt frem Rambosiden i seg selv når et leketøy kommer frem. Dessuten er hun snill, og kan fort kose seg såpass at hun ramler ned fra stolen.
Vi merker dessuten godt at Sigrid setter pris på selskapet hun har fått. Hun uler ikke lenger, og bruker mye tid på lillesøsteren sin. Dessuten har hun fått en nyvunnet kjærlighet for hennes egne glemte leker! Alt har altså gått over all forventning, og vi koser oss som aldri før. Dessuten vanker det besøk av to favoritter om en liten time - det er nemlig tid for Sushi, Sake og Kill Bill! I den anledning er stua blitt frisket opp, siden jeg lot meg inspirere av herlige lysfat og lun stemning.Fantastisk god lørdag til alle sammen!

7 kommentarer:

 1. For en hyggelig helg og fine kattepuser! <3

  SvarSlett
 2. Åååå, nå sitter jeg her med gåsehud. Vakre, gode, fine pusekattene! Og den Ugla! Siklesiklesikle. Sushien skal du få ha i fred, da ;) Digger det øverste bildet!! Kos dere masse i kveld <3 Kjærestekveld her også, film, godis og noe godt i glasset :) Lørdagsklem

  SvarSlett
 3. Åh, for ei fin ei Laila er! Så koselig at de går så godt overens, åååh, kattehjertet mitt brister <3 Alle bildene dine er INSPIRASJON, jeg får lyst til å gjøre om hele stua vår etter å ha sett på bildene dine! Ellers har jeg laga meg en ny blogg jeg, hihi. Ha en fortsatt fin søndagskveld! :)

  SvarSlett
 4. // Fransen, for en velkomst! :D Er ikke skummelt å starte ny blogg når jeg får slike fine ord<3 Ja, jeg gjorde det litt vanskelig for meg selv og alle når jeg valgte å stenge bloggen, derfor er det så godt å være tilbake med et nytt og godt giv :) Ja, jeg forstår ikke hvordan det mammahjertet skal takle eventuelle barn, hjertet banker jo nesten over av lille katteprinsessen. Ahh, kattekos <3

  SvarSlett
 5. Fiiin pus! Så koselig at de har funnet hverandre, Sigrid virker jo til å være en riktig så sosial pus som har tatt henne så godt i mot! Veldig flott det kubbelysfatet ditt forresten! Eller altså, fatet med lysene på, fikk lyst til å prøve det samme hos oss nå! Nok en unnskyldning til å kjøpe flere lys der altså, kremt ;)

  Håper du får en fin mandag og ei god start på uka!

  Klem AM:)

  SvarSlett
 6. Å, så bra at det funker sammen! Fin stemningsrapport og fine bilder.

  SvarSlett
 7. Ønsker laila velkommen til familien. Hun ser virkelig nydelig ut. Flotte bilder:-)))

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!