mandag 16. januar 2012

Lille Laila

På onsdag skal vi hente vår nye venn, dersom alt går etter planen. Hils på Laila!


Laila er nå på Dyrenes Hus som driftes av Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. Det er så godt at det finnes slike organisasjoner som tar vare på de mest forsvarsløse blant oss, og som gir dem en mulighet til et godt liv. Jeg skulle så gjerne tatt til meg alle sammen, men det går jo ikke.

Likevel skal én få et herlig liv her, og jeg gleder meg masse til å hilse på og bli kjent med henne! Laila er vistnok så klar for omplassering at hun nesten ramler ut av buret sitt når noen går forbi - Kosepus med stor K der, altså!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer!! Gleder meg til å høre om Lailas liv hos dere - det blir helt sikkert bra!! :)

  SvarSlett
 2. Tante Lailaaaa :-D Hun var jo såå søt da!

  SvarSlett
 3. Jeg måtte slette den forrige, for der var jeg jo helt på jordet, beklager! Mente selvfølgelig Sigrid & co!!!

  Hei søte Laila! Så fiiin og rosa nese du har! Jeg gleder meg til å se mer av deg på bloggen hos din nye familie, jeg er sikker på at du får det kjempefint hos Sigrid & co!

  SvarSlett
 4. Ja, også ser jeg at jeg har kommentert med den andre brukeren min enn jeg pleier, men det gjør jo ikke noe ;) For jeg kan jo hviske litt til deg at jeg driver og starter enda en blogg - en kreativitetsblogg! Går snart public, men det er en liten ting jeg må fikse først. Du kan tjuvtitte på http://kreativ-i-tet.blogspot.com :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!