fredag 27. januar 2012

KosejobbDet er ikke ofte jeg jobber hjemmefra, men når jeg får muligheten koser jeg meg skakk! I disse interiørmessetider er det mye spennende som skjer, og mange forhåpninger er i skyene når et heltemodig team reiser ut med penger i lomma og businessbriller på nesa. Jeg fikk dessverre ikke være med i år, men forslag og ønsker skulle jeg komme med okke som.


Med seinvakt i vente er det så godt å kunne smette på seg tøflene, bruke gooood tid på frokosten og pusle med interiørtrender for 2012. Jeg kunne gjerne gjort dette hver eneste dag! Jeg har forresten også vært svært så flink denne uken og trent både spinning og 2 x Zumba, i tillegg til at jeg ikke har rørt så mye som et drops! Det er tross alt mye sunn og god mat som er svært så fristende, og frokosten er gjerne en højdare.


Det tok ikke lange tiden før jeg fikk selskap ved frokostbordet. Det snedige er at kattene er blitt bestevenninner allerede og kamuflerer det hele som kos, når sannheten er at de la en plan på soverommet om hvordan de skulle snappe og dele kyllingpålegget til mor..!


De kunne rett og slett vært søsken - rampene. Nå skal jeg pakke sammen jobbpapirene, slenge på meg joggeskoene og ta en lørliten Zumba før jobben kaller. Det snør ute, jeg har jobbhelg og jeg kan ikke spise godteri før i morgen kveld, men det er FREDAG, hurra!

Riktig riktig god drømmehelg til alle!

4 kommentarer:

 1. Høres herlig ut, og så flink du er! Riktig god helg! Og så koselig at de er blitt skikkelig kattevenner.

  SvarSlett
 2. Du er flink! Godteriet har jeg klart å holde meg unna, men treninga er det verre med. Sukk og akk og ve, jaja, man skal kose seg mens man lever..?!;) Og så glad jeg blir av at pusene har blitt bestevenner, finingene, og så morsomt bilde, hihi. Ser virkelig ut som at dette er planlagt ;) Ha en fin dag på jobb, flinkeste jobbesen! :)

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en fin jobbehelg Fransa!
  Kos deg!
  Klem E

  SvarSlett
 4. Ååå, katter på bordet! Selv om det kan være irriterene, men bedre at det er katter i huset enn ikke!

  SvarSlett

Jeg blir så glad, så glad for spor etter deg!